Now's the time

NTTs Påskenøtter!

Vinn konsertbilletter ved å svare på Now’s The Times tradisjonsrike påskenøtt-webskjema!

God påske alle sammen, og velkommen tilbake til Now’s The Time! Vi håper alle som var på Vossa Jazz kom seg helskinnet gjennom festivalen – blogghalvdel Vinger kan melde om en svært god festival i år, og borte hos Jazzinorge har Torkjell Hovland skrevet tekster om både den ene og den andre kvelden.

Nå er vi inne i den delen av den stille uken som i kirkeåret kalles “dønn påske”, så vi skal ikke oppholde dere særlig lenge – men vi har altså noen nøtter til dere! Som i NRKs omdiskuterte radiosending Påskelabyrinten går det selvsagt an å google dette i fillebiter hvis dere ikke eier skamvett – men vi har uansett puttet inn et par som ikke er fullt så greie.

De fire første nøttene er det Oslo Jazzfestivals nye festivalsjef Øyvind Skjerven Larsen som står for! Han er godt vant med å stille mer eller mindre greie spørsmål gjennom de svært lesverdige blindebukk-intervjuene han gjør for Jazznytt – les en glimrende en med Petter Wettre her. Vi håper han rekker å fortsette dette arbeidet når han bytter jobb – men først og fremst gratulerer vi så meget og håper det åpne kontorlandskapet nede på Sentralen godtar høytspilling av Belonging på fredag ettermiddag.

De elleve siste nøttene er NTTs egne. Her kan man selvsagt resonnere fritt, men vi kan si såpass mye som at det hjelper å ha lest bloggen vår – og det siste årets Jazznytt. Sånn må det bare være, vi er jo en blogg som blant annet eksisterer for å minne alle sammen på at å tegne et abonnement på Jazznytt er noe av det vakreste et menneske kan gjøre på internett.

Svar i vei og send inn – vi trekker ut en vinner som mottar to billetter til fritt valgt konsert på Nasjonal jazzscene aka Victoria East! Dæven, vi må nesten sette en frist også. OK: Frist for påskenøttene er 2. påskedag 23.59

NTTs påskenøtter!