Nyheter

Jazznytt lanserer digitalutgave

Det skjer store endringer med Jazznytt i slutten av 2017. Magasinet vil for første gang være tilgjengelig i en digital utgave.

Jazznytt kan nå leses på dataskjerm, telefon eller nettbrett. Det arbeides fortløpende med å digitalisere hele Jazznytt-arkivet, og i første omgang vil utgaver tilbake til 2014 være tilgjengelige på nett. Den digitale versjonen av Jazznytt vil være fullt søkbar, og vise nøyaktig det samme som sidene i den trykte magasinutgaven.  Abonnenter av Jazznytt vil få gratis tilgang til den digitale utgaven av det kommende vinternummeret i en prøveperiode. Når abonnementsfaktura sendes ut i 2018 kan abonnenter velge om de ønsker kun digital utgave, kun papirutgaven eller begge deler. Mer om priser på de ulike løsningene her. For å registrere seg for den digitale versjonen går du til samarbeidspartner Exact Editions og registrerer deg med ditt abonnementsnummer.

Ønsker du å tegne et nytt abonnement, registrer deg i skjemaet her,  og velg abonnementsløsning.

Musikermedlemmer i Norsk jazzforum får Jazznytt i digital utgave gratis som medlemsfordel. Ønsker du som musikermedlem å fortsatt motta papirmagasinet i posten er også det mulig. Norsk jazzforum sender nærmere informasjon til alle musikermedlemmer. Lagsabonnenter vil også motta informasjon om endringene direkte.