Èn øl på Lorry

Hun spør om jeg vil ta én øl på Lorry, hun tror altså at det finnes noe som heter én øl på Lorry, og idet jeg ankommer har én øl allerede blitt til en flaske rød…

Flaske to åpnes klokken 19:23 og er forsvunnet ned i våre sjeler klokken 19:46, og deretter åpnes nummer tre. Kelneren sier nu folkens måsta ni alla gå inomhus nu er klockan kvart i tolv! 

Planen er altså å ta én øl på Lorry UNNSKYLD – DØH – er det mulig å fløtte den digre ræva di så jeg også får plass på denne barkrakken? NEI, JEG ÆKKE KRANGLETE, men hva er det som får deg til å tru at du kan okkupere tre meter av en bar som skal huse hele byens befolkning av fylliker?  Neimen hei! Det går bra med meg. DET GÅR BRA MED MEG SIER JEG! Å nei!   DRA DEG VEKK!

Kan vi ikke finne et annet sted? Hva er det med Lorry? Her sitter det jo tjue mann med en samla IQ på treogtredve! Okei, den båsen er ledig. Neimen hei å i hælvette hvorfor har dere seks flasker vin på bordet? Det er jo bare torsdag? Hurra for torsdag!

Jada, det går bra. DET GÅR BRA, SA JEG FOR FAEN! Stenger det allerede nå? Men vi har jo tre flasker igjen. Serrviett? Kan den flaska bli tett med en serviett? Ere plass i veska til alle tre? TAXI! Hvor ere vi skal? Okei. Hvor er det? Hæ? Goddag sjåfør, hvor er du fra da? Åja. Har du noe Bollywoodmusikk? Harru den derre dæ-dæ-dæ! Håi! Håi!! Ikke det. Hva? Er vi framme allerede? Har vi tatt taxi 150 meter?

Okei det blir én krone metern det, sjåfør. Hvem bor her’a? Fy faen så mange skiver, harru no hiphop eller? PRINCE? HVORFOR MÅ DAMER ALLTID HØRE PÅ PRINCE NÅR DE ER DRITA? Jeg ække kranglete! JEG HAR DET BRA! Hvem bor her’a? Okei, sett på Prince da, bare spell HØYT! Ja ikke SÅ høyt da. Hei sjef, er’e du som bor her? Du satte på «Kiss» så høyt at gullfisken din dævva! Nei jeg kødder ikke! Denne fisken er nå en eks-fisk! Den dævva av hjerteattakk midt i en funky bassgang av Prince! Skal vi steike´n eller? Èn stekt gullfisk er bedre enn ikkeno! Hei, det ringer på døra sjef, du får åpne du. Tør ikke? Skal JEG åpne døra når det er du som bor her? Okei.

Ja god kveld, herr nabo. Vi har en liten fest her. Han som bor her har blitt leiesoldat i Afghanistan idag og samtidig fått svart belte i kung-fu, vil du snakke med han? Ikke det nei. Jada, jeg VEIT at klokka er seks om morran. Ringer du vanligvis på døra til folk for å fortelle hvor mye klokka er? Er du forresten klar over at vi er midt i et sorgarbeid her, fordi en høyt skatta gullfisk har avgått ved døden? Dunkemusikk, det er Prince, ikke kødd med han! You don´t have to be rich to be my girl…! Mener du at vi skal spille Chopin kanskje, Chopin er jo dævv for pokker, enda dævvere enn gullfisken der, og Prince er bare femti. Pollti? Bare ring til pollti du. Du HAR RINGT ja.

Gutter og jenter,  nabomannen har en fetisj på uniformer. Jeg må nesten stikke nå jeg… Hvor var heisen igjen…. første etasje… oisann, goddag gutterr, hundepatruljen på farten så tidlig altså? Flink bisk. Neida konstabel, jeg er i kjempeform jeg. Gustavsen, nei jeg kjenner ikke han, bor i femte ja. Gå etter mussikken. Taxi!

Goddag sjåfør, hvor er du fra da? Åja. Har du noe Bollywoodmusikk eller? Harru den derre dæ-dæ-dæ! Håi! Håi!! Ikke det nei. Å fy faen det skal bli godt å binge. ZZZZZZ.
Ja hallo? Åhei. Jeg har det bra, mye er klokka? Å herrigud. Èn øl? På Lorry?
TEKST: DAGFINN NORBØ

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode