til web jazzahead02

Nyhet

Norsk suksess på Jazzahead

I år var ca 2000 delegater samlet på den viktigste jazzmessen i Europa pr i dag. Jazzahead i Bremen, ble arrangert over tre dager i april og samlet det som kan krype og gå av fagfolk innenfor jazzen for nettverksbygging, konsertbooking og mye hygge.

Av: Jazznyttred.

24.04.2012 Skriv kommentar

Norge var, som vanlig, representert med egen stand styrt av Music Export Norway i samarbeid med Norsk jazzforum og flere av de norske plateselskap-ene.

På konsertfronten var Norge representert med Marius Neset Golden Xplotion, Solveig Slettahjell/

Morten Qvenild og Trondheim Jazzorkester. I tillegg spilte Fattigfolket med nordmennene Gunnar Halle og Hallvard Godal på laget, hvor man ellers kunne få med seg jazz i alle tenkelige former fra (nesten) hele verden.

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode